!!!-Δωρεάν παράδοση για όλη την Κύπρο! Ειδική προσφορά τώρα 24,98 € -!!!

Εδώ μπορείτε να παραγγείλετε ένα κουτί 12 μπουκαλιών στα 525 ml. αυτό είναι 6,3 λίτρα ασημί επιτραπέζιο νερό. Ανακυκλώσιμο μπουκάλι και πολυτελής ετικέτα.

Για αθλητική επιτυχία, αντιβακτηριακό, αποτοξινωτικό αποτέλεσμα και βιοδραστικό νερό, με μέταλλα Ζεόλιθο και Σουνγκίτη και τα απαραίτητα ιόντα Ασημιού για το σώμα μας. Απαραίτητο και χρήσιμο για την Υγεία μας

η πληρωμή θα γίνει μέσω Paypal, ασφαλής και εύκολη!

παράγγειλε εδώ

Συνιστάται για επαγγελματίες αθλητές και ενεργούς αθλητές pH7,2 Χρήσιμες ιδιότητες αργύρου και ασημένιου νερού.

Χρήσιμες ιδιότητες αργύρου και αργύρου. Για παράδειγμα, σε ορισμένους ιστούς, η περιεκτικότητα σε ασήμι φτάνει τα 20 μικρογραμμάρια ανά 100 γραμμάρια ξηρής ύλης. Το μεγαλύτερο μέρος του αργύρου βρίσκεται στον εγκέφαλο, στους πυρήνες των νευρικών κυττάρων, στους αδένες του ενδοκρινικού συστήματος, στον αμφιβληστροειδή και στα οστά. Αυτό το μέταλλο είναι απαραίτητο για τη φυσιολογική λειτουργία όλων των οργάνων και συστημάτων, έχει ανανεωτική και αναζωογονητική επίδραση το αίμα και έχει ευεργετική επίδραση στην πορεία των φυσιολογικών διεργασιών στο σώμα, τα λεμφοκύτταρα, τα ερυθρά αιμοσφαίρια, αυξάνοντας το ποσοστό της αιμοσφαιρίνης. Το ασήμι έχει βακτηριοκτόνες ιδιότητες που εμφανίζονται ακόμη και στη χαμηλότερη συγκέντρωση μεταλλικών ιόντων στο νερό, η οποία είναι αρκετή για να διασφαλιστεί η καταστροφή περισσότερων από 260 ειδών παθογόνων βακτηρίων, ιών και μυκήτων.

ΑΝΤΙΒΑΚΤΕΡΙΚΗ ΕΠΙΠΤΩΣΗ

ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΚΗ ΕΠΙΠΤΩΣΗ

HΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΑΣ ΕΣΤΙΑΖΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΤΟ ΥΨΗΛΟΥ-ΠΑΛΜΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΣΗΜΕΝΙΟΥ ΙΟΝΙΣΜΟΥ (OR ΗΠΣ). Η HPS ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΑΣ ΜΕ ΥΨΗΛΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΑΣΗΜΕΝΙΩΝ ΙΩΝΤΩΝ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗ, ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΡΟΜΟ.  ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΣΗΜΕΝΙΟΥ ΙΟΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙ-ΒΑΚΤΗΡΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,ΓΙΑ  ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ DNA ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΥΤΤΑΡΙΑ, ANΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ  , ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΒΑΚΤΗΡΙΩΝ, ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΗ ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΠΟ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΩΣΜΩΣΗ, ΧΛΩΡΙΩΣΗ, ΑΚΤΙΝΕΣ UV και άλλες δυσμενείς μεθόδους για ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ. ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΥΓΙΕΙΝΟ ΠΡΟΪΟΝ.

ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΜΕΣΩ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ

ΤΟ ΝΕΡΟ ΦΙΛΤΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΤΑΙ, ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ZEOLITH & SHUNGITE – ΟΡΥΚΤΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΩΦΕΛΗ. ΤΟ SHUNGITE,ΕΙΝΑΙ  ΓΝΩΣΤΟ ΩΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ ΣΤΗ ΓΗ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΟΔΟΙ ΟΡΥΞΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ZEOLITH ΕΚΤΟΣ ΟΥΣΙΩΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΩΝ ΠΟΙΟΤΗΤΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟΞΙΝΕΣ, ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΠΑΘΟΓΟΝΑ, ΕΝΩ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΙΑ SHUNGITE & ZEOLITH ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΙΩΝΤΩΝ ΚΑΛΙΟΥ, ΑΣΒΕΣΤΙΟΥ, ΜΑΓΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑΤΡΙΟΥ ΣΤΟ ΝΕΡΟ. ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ  ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.

!!!-Δωρεάν παράδοση για όλη την Κύπρο! Ειδικός Προσφορά τώρα 24,98 € -!!!

Εδώ μπορείτε να παραγγείλετε ένα κουτί 12 μπουκαλιών στα 525 ml. αυτό είναι 6,3 λίτρα ασημί επιτραπέζιο νερό. Ανακυκλώσιμο μπουκάλι και πολυτελής ετικέτα.

Η πληρωμή θα γίνει μέσω Paypal, ασφαλής και εύκολη!